APG’s hotelbelegging The July breidt uit met nieuw apparthotel in Amsterdam

Gepubliceerd op: 19 april 2024

Hotelketen The July – voorheen City ID – breidt verder uit met de overname van het voormalige Holiday Inn Amsterdam-Zuid. Het gebouw wordt omgetoverd tot een full-service apparthotel. Deze zevende locatie van The July is onderdeel van een internationale uitrol, ondersteund door aandeelhouders APG, namens pensioenfondsklant ABP, en Aware Super – een van de grootste pensioenfondsen van Australië.

 

Het hotel wordt duurzaam gerenoveerd voordat het heropent onder de nieuwe naam en richt zich op lokale bewoners, zakenreizigers en vakantiegangers. Het gebouw is gelegen aan De Boelelaan 2, op de kruising van het zakendistrict van Amsterdam en populaire buurten.  

 

The July, met onder meer locaties in Londen, Lissabon en Dublin, heeft als missie de meest gewaardeerde aspecten van wonen in appartementen te combineren met doordachte hoteldiensten. Een belangrijke focus voor alle locaties is de integratie van innovatieve duurzaamheidsoplossingen op elk gastcontactpunt met de missie om toekomstbestendige, energiezuinige gebouwen te creëren.

 

Meer weten? Lees dan hier het hele (Engelstalige) persbericht.