APG - een goed inkomen voor nu, straks en later

En dit is wat wij zijn:

Van welk inkomen mag ik later uitgaan? Daar staan we allemaal wel eens bij stil. Bij APG snappen we dat als geen ander. We beheren voor onze pensioenfondsen, deelnemers en gepensioneerden een vermogen van ruim 500 miljard euro.

 

Als pensioenuitvoeringsorganisatie hebben we niet alleen oog voor financieel rendement, maar ook voor onze bijdrage aan de samenleving. Denk aan solidariteit tussen generaties, verduurzaming, normen en waarden, diversiteit, het klimaat en digitalisering. Want in de kern gaat pensioen voor ons over mensen, over leven en samen leven. Wat heb je straks aan een goed pensioen als de wereld om je heen onleefbaar is geworden?

 

Bij APG willen wij elke dag opnieuw écht het verschil maken. Zodat jij, jouw ouders én jouw kinderen een goed inkomen hebben. Nu, straks en later.

Kandoor adviseert iedereen over geldzaken. Goed, snel en gratis

 

Wanneer krijg ik alsnog mijn ingehouden vakantietoeslag? Ik ben nu zzp’er, hoe regel ik mijn pensioen? Hoe los ik mijn persoonlijke lening af nu mijn baas failliet gaat? Bij Kandoor.nl krijgen we ruim vijftigduizend financiële vragen per maand. En die beantwoorden we allemaal met plezier. Of het nou gaat om huurtoeslag, ontslagregelingen, vakantiegeld of schuldhulpverlening. Of om je pensioen.

 

Hoe werkt het? Heel simpel. Jij stelt je vraag op ons online platform Kandoor. Onder onze ruim 200 Kandoor-gidsen is altijd wel een specialist die het antwoord heeft. Heel handig, als je er zelf niet uitkomt. Of als jouw vraag gevoelig ligt. Dan zoek je iemand met verstand van zaken. Iemand bij wie je je veilig voelt om te praten over bijvoorbeeld jouw financiële schuld.

 

De gidsen van Kandoor zijn onafhankelijk en werken voor echt iedereen. Of je nou werknemer bent, je eerste huis wilt kopen of net met pensioen bent. Dat doen ze gratis en in hun vrije tijd. Zonder addertjes onder het gras.

Kandoor is een initiatief van APG. Want wij willen Nederlanders bewuster maken van geldzaken. En ze daar goed en belangeloos bij helpen. Zodat ze daarna weer door kunnen.

Maak kennis met onze raad van bestuur

Ik wil dat al die werknemers die dagelijks onze maatschappij dienen een goed en waardevol pensioen hebben.

Annette Mosman

Voorzitter raad van bestuur APG

We behalen op verantwoorde wijze een goed beleggingsrendement, wat leidt tot waardevolle pensioenen.

Ronald Wuijster

Lid raad van bestuur APG, verantwoordelijk voor Asset Management

Een goed inkomen voor later is het verschil tussen wel of geen uitje met de kleinkinderen. Dat is het gouden randje.

Francine van Dierendonck

Lid raad van bestuur APG, verantwoordelijk voor deelnemers- en werkgeversservices en fondsenbedrijf

Ik vind het belangrijk om in mijn werk bij te kunnen dragen aan een goed pensioen in een leefbare wereld.

Maarten Blacquière

Lid raad van bestuur APG, verantwoordelijk voor Finance en Risk