Wij innoveren voor jouw financiële toekomst

Wij innoveren voor jouw financiële toekomst

 

We verwachten dat onze klanten meer keuzevrijheid krijgen. Dat klinkt mooi, maar is niet altijd gemakkelijk. Waar moet je beginnen? Hoe houd je al die veranderingen bij? Bij wie kun je terecht, als je meer wilt weten? En hoe kies je tussen allerlei nieuwe financiële diensten, apps, en nog meer? In deze dynamische wereld is er - denken wij - meer dan ooit behoefte aan een ervaren gids die Nederlanders helpt met hun financiële toekomst.

 

Een goed inkomen voor nu, straks en later. Dat gunnen we elke Nederlander. Wij zien het als onze maatschappelijke rol om onze kennis, ervaring en innovatief vermogen in te zetten om het financieel welzijn van onze klanten (deelnemers en gepensioneerden) te garanderen. Wij zijn ervan overtuigd dat wij objectieve coaching en financieel advies kunnen bieden - tegen beperkte kosten - die écht in het belang van de klant is. Dat zorgt voor meer kwaliteit van leven en minder stress.  

Meer grip op jouw financiële toekomst

Meer grip op jouw financiële toekomst

 

Wij willen onze klanten helpen, zodat zij meer grip krijgen op hun eigen financiële toekomst en welzijn. Dit is een zoektocht die we de komende jaren samen met onze fondsen en werkgevers aangaan. En dat doen we op drie manieren:

  • We proberen te begrijpen welke dromen, ambities en onzekerheden Nederlanders hebben als het gaat om gebeurtenissen die hun financiën raken;
  • We experimenteren met mogelijke oplossingen en ontwikkelen producten en diensten zodat we de financiële zorgen van Nederlanders steeds beter kunnen oplossen;
  • We zoeken de samenwerking met anderen op zodat we gezamenlijk nog betere oplossingen kunnen aanbieden.

Onze ambitie is om mensen te helpen, zodat ze financieel minder kwetsbaar worden. En nooit voor onaangename verrassingen komen te staan. Dat is fijn, want financiële stabiliteit geeft zekerheid, rust en minder stress. En dat draagt weer bij aan een betere kwaliteit van leven. 

De Groeifabriek ontwikkelt slimme oplossingen

De Groeifabriek ontwikkelt slimme oplossingen

 

De Groeifabriek is APG’s innovatieve hart voor nieuwe producten, diensten, services en concepten. We richten ons op diensten en oplossingen waarmee mensen winnen aan financiële fitheid. En die bijdragen aan zowel hun welvaart als hun welzijn. Dat doen we door te experimenteren en te testen, met inzet van onder andere data-analyse, algoritmes en andere vormen van kunstmatige intelligentie. En als we de toegevoegde waarde hebben vastgesteld, zorgen we dat die nieuwe oplossingen ook daadwerkelijk in de markt worden gezet.

 

De Groeifabriek ontwikkelt oplossingen voor werknemers, gepensioneerden, werkgevers en de pensioenfondsen waar we voor werken. Daarnaast zoeken we waar nodig het contact met andere belanghebbenden in onze samenleving. Want samen bereik je nou eenmaal meer.

 

Maak kennis met onze innovaties

We hebben de afgelopen jaren op diverse terreinen geëxperimenteerd. Inmiddels zijn we ook gestart met een aantal experimenten en proposities die passen bij onze ambitie om de Vertrouwde Gids te worden. Zoals ons online platform kandoor.nl, waar onze specialisten iedereen met een financiële vraag (gratis) verder helpen. En ook geldvinder.nl, waarmee je kunt werken aan je financiële fitheid. Met onze oplossing ‘Next Best Question, kunnen medewerkers van het callcenter handig voorspellen wat de pensioenvragen van klanten zullen zijn. En hyfen.nl is een dienst die jou bijvoorbeeld kan helpen om je pensioenpot mee te nemen, als je overstapt naar een ander pensioenfonds.

 

Meer slimme innovaties vind je hieronder. En we vertellen je ook graag hoe we nou precies werken. Download hier onze Innovation Manual (11MB).

Showcase

Lees meer nieuws en verhalen over innovatie

AI / robotisering

Collectie - Innovatie

Neurowetenschap

Collectie - Innovatie

Uitvoering

Collectie - Innovatie

Marketing & Communicatie

Collectie - Innovatie