Stichting Pensioenfonds Medisch Specialisten verlengt contract met APG

Gepubliceerd op: 15 februari 2016

SPMS heeft het contract met APG tot 2021 verlengd. Met een belegd vermogen van €9 miljard behoort SPMS tot de top 20 pensioenfondsen van Nederland. Sinds 2011 is het pensioenfonds aangesloten bij APG. Voor SPMS verzorgt APG de administratie van pensioenrechten, incasseert het de premies en betaalt de pensioenuitkeringen. Daarnaast is APG verantwoordelijk voor de communicatie met deelnemers van SPMS. Tenslotte adviseert APG het bestuur van SPMS op het gebied van communicatie, juridische en actuariële zaken.

 

Micon Bijl, cardioloog en voorzitter van het SPMS-bestuur: “SPMS is tevreden over de dienstverlening van APG. Aan de voorwaarden die wij als beroepspensioenfonds aan een eventuele contractverlenging stelden is voldaan. Daarom heeft het bestuur besloten de samenwerking met APG voort te zetten tot 1 januari 2021.”

 

Mark Boerekamp, Chief Operations Officer bij APG: “De afgelopen jaren is hard gewerkt om de pensioenadministratie over te zetten en de dienstverlening voor SPMS op het gewenste kwaliteitsniveau te brengen. We zijn trots dat SPMS met de contractverlenging het vertrouwen in APG en haar medewerkers bevestigt.”